Hétvégi eredmények 2017.11.4-5.

Hétvégén Szombathelyen mérte össze tudását az ifjúsági és a felnőtt asztalitenisz mezőny. Az Egri Városi Sportiskolát az U19-es korosztályú Timafalvi Gergő és a serdülő korosztályú Bedő Norbert képviselte. Tima a szolnoki Molnár Istvánnal párosban 8 közé jutott, majd egyéniben remek játékkal szintén az éremért játszhatott. Mivel ez volt az utolsó országos ranglista verseny, a verseny utáni felnőtt ranglista alapján kvalifikálta magát az évé végén rendezendő versenyek versenyére, ahol a legjobb 16 felnőtt játékos komoly pénzdíjért méri össze tudását. Úgy néz ki, hogy 1-2 visszalépés miatt a felnőtt Top 12-n is biztos induló lesz. 
Évtizedek óta nem volt ilyen eredményes, saját nevelésű asztalitenisz játékosa Eger városának. Reményeink szerint január 1-től az U21-es válogatottba is komolyabb szerepet szán neki a felnőtt szövetségi kapitány. 
A még 14 éves Bedő Norbinak már a szombati felnőtt versenyen is sikerült meccset nyernie, vasárnap pedig a csoportjából továbbjutva a főtáblán 16 közé jutásért kapott ki. 

Hétközben játszott megyei mérkőzés
EVSI Pálosi AK-Visonta 15:3
GYőztek: Tripa Alexandra 4, Csiki Barbara 3, Gál Szabolcs 3, Lamport Mátyás 3 és a Tripa-Csiki, Gál-Lamport párosok .
Tripa Szandi vezetésével könnyen vette a megyei csapat a visontai akadályt.

Hétvégén régiós újonc versenyre mennek az egri fiatalok, a nem igazolt U11-es kategóriában több, még nem versenyző fiatalt is asztalhoz fogunk állítani.