Heti asztalitenisz 2019.02.25 - 03.03.

Múlt hét második felében zajlott a 4 napos U21-es és Felnőtt Magyar Bajnokság, amelyen több Egri Városi Sportiskolás sportoló is elindult. Az egri nevelésű, de szeptember óta már Németországban profiskodó Timafalvi Gergő párosban arany, egyéniben ezüst érmet gyűjtött be magának az U21-esek között. Sajnos a felnőtt versenyszámban már nem tudott elindulni, mert bajnoki mérkőzése volt szombaton Németországban. 
A felnőtt versenyszámban a már több éve veterán korú játékos-vezetőedző, Pálosi Balázs jutott a legtovább, a legjobb 8 közé kerülésért maradt alul nála majd 20 évvel fiatalabb ellenfelétől. 
 
Vasárnap Andornaktályán nyílt versenyen vettek részt az egri ping-pongosok. Utánpótlásban 3 Városi Sportiskolás is felállhatott a dobogóra, Gál Szabi arany, Lamport Mátyás, és Tripa Alexandra pedig bronz érmet szerzett. Összevont felnőtt egyéniben a még csak 16 éves Bedő Norbert ezüst érmet szerzett. 
Páros versenyszámban két egri egység játszotta a döntőt, Mohácsi Péter-Nagy Ádám rutinja dominált a még ifjúsági korú Gál Szabolcs-Bedő Norbert felett. 
 
Az eseménydús hétvége után Budapesten a Moatsz kupán folytatják a Sportiskolások a versenyzést.