Hétvégi asztalitenisz 2017.10.28-29.

Találatok: 312
A hétvégén Orosházán állt asztalhoz az országos serdülő mezőny, az Egri Városi Sportiskolát Bedő Norbi képviselte. Párosban a KSI-s Galáth Ferkóval a későbbi győztestől szenvedtek vereséget 4 közé jutásért. Egyéniben Norbi szintén éremért játszott, úgy hogy előtte legyőzte a verseny második kiemeltjét. Tehát hasonlóan a pároshoz, 8 közé jutott, ahol a szétjátszásokat követően a 7. helyet szerezte meg. 

Hétvégén a klub csapatai is asztalhoz álltak. Az NB I-nek a csapat húzóemberét, Jóna Andrást nélkülöznie kellett, így sajnos esélytelenül állt az asztalhoz Miskolcon. Az NB II a vártnál simábban kapott ki a DVTK otthonában, míg a megyei csapat a vártnál könnyebben nyert Hatvanban.

DVTK Sport Kft II -EVSI Pálosi AK (Petrény Winery) 13:5
Győztek: Nagy Balázs 2, Nagy Ádám 1, Tóth Gergő 1 és a Nagy-Tóth páros.

DVTK Sport Kft III. - EVSI Pálosi AK 17:1
Győztek: Bedő Norbert 1

Megyei: Hatvan-EVSI Pálosi AK 3:15
Győztek: Révészné Beniczky Magdolna 4, Gál Szabolcs 4, Lamport Mátyás 3, Bánkuti Gábor 2 és a Gál-Lamport, Révészné-Bánkuti párosok.

November első hétvégéjén Szombathelyen kerül megrendezésre a Vörsas Kupa, első osztályú felnőtt és ifjúsági ranglista verseny, ahol két Egri Városi Sportiskolás áll asztalhoz: Timafalvi Gergő és Bedő Norbert.