Hétvégi eredmények

Egerben került megrendezésre az Észak-Magyarországi Régiós Újonc Ranglista verseny.
U13-as lányoknál Csiki Barbi képviselte az Egri Városi Sportiskolát, és egyes kiemelthez méltóan szett veszteség nélkül nyerte meg a versenyt. 
U13-as fiúknál Lamport Matyi bronz érmet szerzett, Csillik Márk ezüstérmet. 

Elkezdődött az NB-s Bajnokság is, 3 csapat állt asztalhoz.

Férfi NB I: Nyírbátor-EVSI Pálosi AK 11:7
Győztek: Jóna András 2, Nagy Balázs 2, Nagy Ádám 1 és a Jóna-Nagy Ádám, Nagy Balázs-Tóth Gergő párosok.

Férfi NB II: TEVA Debrecen -EVSI Pálosi AK 16: 2
Győztek: Pataki Gábor 1, Bedő Norbert 1

Férfi NB III: Pegazus Andornaktálya SE - EVSI Pálosi AK 15:3
Győztek: Gál Szabolcs 2, Bogdán Vilmos 1
Beharangozó: 
szeptember 20. 18 óra: megyei: EVSI Pálosi AK - Mátra SE
szeptember 23: 16 óra: NB I: EVSI Pálosi AK - Eötvös DPSE (Orosháza)
szeptember 23: 16 óra: NB I: EVSI Pálosi AK -Apagy SE 
szeptember 23: 16 óra: NB I: EVSI Pálosi AK -Tiszaújvárosi SC

Évadnyitó versenyek

A héten megkezdődtek az évadnyitó ranglista versenyek. Kedd-szerda-csütörtökön az utánpótlás korúak, míg szombat vasárnap a felnőttek álltak asztalhoz. Az Egri Városi Sportiskola Pálosi Asztalitenisz Klub 8 játékost indított. A verseny a fiúknak sikerült jobban, újoncban Csillik Márk U12-ben és U13-ban is a főtáblára jutott, serdülőben Bedő Norbi két döntő szett 10 feletti mérkőzést is megnyerve a legjobb 8 közé jutásért kapott ki. A legidősebb Egri Városi Sportiskolás Timafalvi Gergő volt, aki a felnőtt versenyszámban párosban bronz érmet szerzett, egyéniben 8 közé jutásért kapott ki. 

Szeptember 16-tal kezdik meg a csapatok a nemzeti bajnokságban való szereplést. 

Hétvége eseményei 2017.06.10-11.

Hétvégén évadzáró versenyként Egerben rendezték meg a Heves Megyei Felnőtt Bajnokságot. A verseny rendezője a Heves Megyei Asztalitenisz Szövetség és az EVSI Pálosi AK, a verseny szponzora a Petrény Winery. 3 versenyszámban álltak a pingpongosok az asztalhoz: párosban, egyéniben és amatőr egyéniben. A páros versenyszámot esélyesként méltón 3 szett veszteséggel a Zachar Márk-Pálosi Balázs pár nyerte. Összevont egyéniben szintén egri siker született, az NB I-es csapat legfiatalabb játékosa, Nagy Balázs nyerte. A fiatalok közül Gál Szabi és Csillik Márk páros 8 közé jutott illetve Szabi és Márk is feljutott az egyéni főtáblára. AZ amatőr egyéniben karácsondi siker született.

Hétvége eseményei 2017.08.19-20.

Az őszi szezon első megmérettetésén vettek részt az EVSI Pálosi AK játékosai. Az első nap felnőtt verseny számok voltak, de itt is több még utánpótláskorú Városi Sportiskolást indított el a klub. Az amatőr versenyszámban, ahol NB II és NB III-as játékosok is részt vettek, a még csak 14 éves Bedő Norbi ezüst érmet szerzett. Az összevont páros versenyszámot Banok-Timafalvi páros nyerte. Az összevont egyéniben, ahol több extraligás játékos és a magyar ranglista 5. helyezettje, Kriston Dániel is indult, Tima bronz érmet szerzett. 
Vasárnap az utánpótlás versenyek voltak, ahol az egri dominanciát csak a szécsényi lányok zavarták meg időnként. Három újonc, két serdülő, két ifjúsági korú Városi Sportiskolás indult el a versenyen. 
Végeredménye: 
Újonc fiú: 2. Csillik Márk, 3. Lamport Mátyás
Újonc lány: 2. Csiki Barbara
Serdülő fiú: 1. Bedő Norbert, 3. Csillik, Lamport
Serdülő lány: 2. Csiki, 3. Halmos Anna
Ifjúsági fiú: 1. Bedő Norbert, 2. Gál Szabolcs, 3. Csillik
Ifjúsági lány: 2. Tripa Alexandra, 3. Csiki
Összevont lány páros: 2. Tripa-Csiki
Összevont fiú páros: 1. Bedő-Gál, 2. Csillik-Lamport